ALGEMENE INFO

CURSUSSEN

INSCHRIJVEN

KLASLOKAAL

NIEUWSBRIEF

SHOWTIME

GRATIS LESSEN

CONTACT

HOME

 

Kellerhuis Kreaties Online Cursussen

Algemene Info











Hoe zit een online-cursus in elkaar?

Vanaf de startdatum van een cursus staan alle lessen al voor je klaar op internet. Het wachtwoord om de lessen te kunnen bekijken krijg je per email toegezonden.
Je hebt 12 weken om alle lessen te doorlopen. Een les bestaat uit meerdere delen met oefeningen en één of twee huiswerkopdrachten.
Aan het einde van de cursus, wordt er een eindopdracht gemaakt. Voor alle cursussen (uitgezonderd de GRATIS LESSEN) geldt: als alle opgaven voldoende gemaakt zijn binnen de cursusduur, dan wordt er een certificaat uitgereikt via internet.

Omhoog


Wie kan een cursus volgen?

De cursussen zijn geschikt voor iedereen die er zin in heeft en er wat tijd voor vrij kan maken (meestal zo'n 4 uur per week).

Omhoog


Basiskennis

Om goed mee te kunnen doen, is het nodig dat je kunt: surfen en emailen, bestanden opslaan en openen. Bijv. dat je bestanden die je in een bepaalde map hebt opgeslagen goed terug kunt vinden. En dat je een bijlage mee kunt sturen met je mail. Als er bij een cursus kennis nodig is van onderdelen uit andere cursussen wordt dit vermeld.

Omhoog


Oefeningen

De oefeningen die je maakt, komen op internet te staan zodat de andere cursisten kunnen bewonderen wat je gemaakt hebt. Weet je nog niet hoe je informatie op internet kunt zetten, geen nood: in de cursus "Webpagina's voor Beginners" kan je dit leren.

Omhoog

ALGEMENE INFO

CURSUSSEN

INSCHRIJVEN

KLASLOKAAL

NIEUWSBRIEF

SHOWTIME

GRATIS LESSEN

EMAIL

HOME

 


Kosten

De cursusprijzen worden zo laag mogelijk gehouden om iedereen de mogelijkheid te geven hieraan mee te doen. Zie de cursusprijzen op de pagina Cursussen.

Omhoog


Vragen tijdens de cursus

De vragen die je hebt tijdens de cursus kun je stellen via een email-lijst (mailinglist). Als één van je klasgenoten het antwoord weet, hebben we heel graag dat die reageert. Van het beantwoorden van vragen leer je immers ook nog weer meer. De docent zal altijd in de gaten houden of het antwoord gegeven wordt en of het volledig is.

Omhoog


Inschrijven en betalen

Om aan een cursus mee te kunnen doen, kan je het inschrijfformulier invullen, de betaling kan je overschrijven via je bank of de postgiro.

Omhoog


Wanneer starten de cursussen?

De cursussen starten 5 keer per jaar, voor elke cursus is er een minimum aantal cursisten nodig. De eerstkomende startdatum staat vermeld bij de cursussen.

Omhoog


Wat heb je thuis nodig voor een cursus?

  • Een PC met een geschikte Windowsversie voor het programma waar je cursus voor gaat doen.
  • Een browserprogramma zoals Firefox, Internet Explorer, Chrome etc.
  • het programma dat gebruikt wordt in de cursus waar je je voor inschrijft
    Evt. een demo hiervan, de meeste demo's werken 30 dagen. De duur van de cursussen is daarop afgestemd. In de eerste week van de cursus wordt uitgelegd waar je de demo kunt downloaden en hoe je hem kunt installeren.
    Pas op: installeer de demo niet te vroeg, anders kom je in de laatste week tijd te kort.

Omhoog